Vestfoldhallen

Verdensrekordforsøk i Fix Arena, Fredag 16. Desember

Even Berthelsen (17 år) fra Nøtterøy søkte Guinness World Records om å sette verdensrekord i «Flest straffespark på 24 timer», og fikk dette godkjent. Rekordkategorien er helt ny og Even blir nødt til å levere minimum 1000 straffespark i løpet av ett døgn. Gjennomsnittlig vil dette si et skudd hvert 86. sekund. Utholdenhet og styrke er altså viktige stikkord her.
Til daglig spiller Even aktivt fotball for Nøtterøy IF og er i god form. Men for å klare å gjennomføre forsøket har han måttet øke treningsmengden betraktelig i tett samarbeid med sin personlige trener og en fysioterapeut.

Unggutten har sitt fotballhjerte i to klubber. Han vil derfor utføre de første 12 timene av forsøket i Nøtterøy-drakt, og andre halvdel i Viking-drakten.

Nå er venner, klassekamerater og familie, i tillegg Tønsberg Cheerleading Panters, klare som supportergjeng når forsøket starter fredag kveld. Og det er god plass i Fix Arena i Tønsberg, så ta gjerne turen innom! Det blir lange timer utover natta og gjennom lørdagen, så god støtte trengs.
even